top of page
Skjæring_fetaost.jpg

VÅRE PRODUKTER

Beiarmat produserer ost og kjøttprodukter i hovedsak av kje og geit fra egne gårder. I tillegg til egen produksjon kan du både i nettbutikken og i vårt lokalmatutsalg Spiskammerset, finne en rekke andre produkter fra lokale produsenter. 

Middelhavet1_kvita_edited_edited.jpg

Kvita Salatost

MIDDELHAVET

Frisk og mild fetaost-type av 100% geitemelk fra Beiarn. Oljelake smaksatt med krydder inspirert av det Italienske kjøkkenet og middelhavsretter.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, krydder (oregano, basilikum, paprika, løk, hvitløk) salt, vann, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Geitemelk, melkesyrekultur - Melk

Oppbevaring:Temperatur fra: 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd.

Kvita Salatost

WHISKYRØKT

Spennende salatost av 100 % geitemelk fra Beiarn, røkt i røykhus med whiskymarinert eikespon.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

whiskyrøkt1_kvita_edited_edited.jpg
naturell1_kvita_edited_edited.jpg

Kvita Salatost

NATURELL

Helt naturell salatost av 100 % geitemelk fra Beiarn. Mild og frisk, med en kremete men formfast konsistens.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Melk
Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

Kvita Salatost

CHILI OG ANIS

"Feta"-variant av geitemelk fra Beiarn i Nordland, lagt på rapsolje og tilsatt chiliflak og anis.

Frisk og mild salatost av geitemelk fra gårder i Beiarn. Lakesaltet med Arctic Salt fra Saltstraumen, modnet i vakum, kuttet og lagt på glass i en nøytral rapsolje, tilsatt tørket chili og 7 anisfrø.

 

En spennende smakssammensetning som passer like bra i grønnsalaten som i fruktsalaten og til tapasen.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, salt, chiliflak, løpe, anis, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Geitemelk - Melk

Oppbevaring: Temperatur fra 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

Chili_anis1_kvita_edited_edited.jpg

Kvita Salatost

akevittkarve1_kvita_edited_edited.jpg

AKEVITTKARVE

Frisk om mild «fetaost»-type av dagfersk geitemelk fra Beiarn. Lagt på oljelake smakssatt med "gjenbrukt" karve fra akevitt-produksjon hos Løiten Destilleri, som gir en dempet karvesmak og et behagelig hint av norsk akevitt.

 

Veldig godt tilbehør til tapas og spekemat, til grillmaten, eller i en tradisjonell grønn salat.

Ingredienser: Geitemelk (pasteurisert), rapsolje, karve (fra akevittproduksjon), salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning: Geitemelk, melkesyrekultur - Melk

Egenskaper: Glutenfritt.

Oppbevaring: Temperatur fra: 0 - 4 grader

Holdbarhet: 6 mnd

Beiarværing

VELLAGRET GEITOST

Smaksrik, modnet ost av 100 % geitemelk fra Beiarn. Modnet ved 12 grader i minimum 6 mnd. Vasket skorpe. Inspirert av Manchego og Peccorino.

Ingredienser: Geitemelk, salt, løpe, melkesyrekultur.

Allergenerwarning:Melk

Holdbarhet: 3 mnd

Oppbevaring: 0 - 10 grader

Beiarværing1_ost.jpg
bottom of page